Despre Blegguru

Pentru că nu are nici cea mai mică competenţă şi nici vreo urmă de prestigiu, blegguru e destul de bleg să creadă că poate fi un guru al complementarităţii dintre bărbat şi femeie. Adică, după logica feminină, dacă dădeai greş cu căsătoria, te certai cu copiii şi nu mai vorbeai cu părinţii, aveai tot dreptul să dai lecţii de viaţă dacă te dădeau afară pe şest de la corporaţie şi scriai o carte despre succesul în viaţă, asta după ce ai devenit celebră într-un reality show. Ca bărbat, în schimb, pari valabil dacă faci bani dând câteva ţepe, în special statului, şi crezi că tu le-ai prostit pe puştoaicele alea pe care n-ai fi reuşit să le cordeşti fără ultimul tip de vehicul de teren (spiritual).

Dacă eşti femeie, îţi recomand, cu sinceritate şi cu un pic de făţărnicie, să citeşti acest blog, pentru că partenerul de alături (bărbat, dar poate fi şi femeie) o să ţi se pară că nu e atât de rău pe cât credeai

Eh, Blegguru n-a fost în stare nici măcar de atâta lucru, însă speră într-o ‘neaşteptată virtute a ignoranţei’ fără a-i trece glonţul pe la ureche şi cu speranţa că are încă nas când vine vorba de a îşi da cu opiniunea despre bărbaţi şi femei.

Dacă eşti femeie, îţi recomand, cu sinceritate şi cu un pic de făţărnicie, să citeşti acest blog, pentru că partenerul de alături (bărbat, dar poate fi şi femeie) o să ţi se pară că nu e atât de rău pe cât credeai. Crede-mă, era loc de mult mai rău! Ţine aproape de ce ai, iar dacă ai îndoieli, adu-ţi aminte de blog. Ca bărbat, dacă ai crezut că eşti un ratat care nu e demn de femeia lui, de copii sau de visurile proiectate de părinţi în el, încearcă să te raportezi din când în când şi la ceea ce nu e de bun augur, deşi trebuie să îl iei etalon întotdeauna pe cel mai bun din orice domeniu.

Blegguru crede în complementaritatea dintre bărbat şi femeie
Tributar, poate, tradiţiei iudeo-creştin-musulmane, Blegguru crede în complementaritatea dintre bărbat şi femeie, iar aceasta, în forma ei ideală, poartă un nume care pare forţat, deşănţat, supra-evaluat sau imposibil: iubire!