Să aștept femeia visurilor mele

O persoană dintr-un milion se încumetă să aștepte să întâlnească partenerul visurilor sale. Ceilalți o privesc ca pe o lunatică, dar ea continuă să spere, chit că anii trec și șansele par să se risipească. Dar dacă nu crezi, nici nu ai cum să întâlnești partenerul visurilor, evident.

blegguru

Când amândoi fac parte din același film, carte, simfonie, restul va veni de la sine

Odată ce ai întâlnit partenerul visurilor tale, e oare el disponibil? Dar tu, persoana care așteaptă? Oare partenerul visat și care a devenit realitate are același tip de vis sau abordare? Întrebările astea nici nu trebuie să aibă răspuns. Contează dacă simți că partenerul visat rezonează cu tine. Când amândoi fac parte din același film, carte, simfonie, restul va veni de la sine. Așa cum ai sperat până în pânzele albe că vei întâlni acest partener, nu are sens să nu continui să te lași dus de valul care vă va purta, la momentul potrivit, pe coama lui eternă.

Ce naiba de repere am ca să știu că e chiar femeia visurilor mele?

Anii au trecut peste mine și am devenit mai pretențios, mai ciufut, mai plin de mine, dar și mai încăpățânat. Și, ca răsplată, mi-am întâlnit femeia visurilor mele. Habar nu aveam că avusesem acest vis, așa că am fost uimit că femeia după care sunt topit nu e chiar cea mai înaltă, cu un fund bombat și sânii ca două pere, din alea suculente de nu te mai saturi să muști din ele. Dar e fermecător de drăgălașă. Și indisponibilă întru totul pe moment! Ce naiba de repere am ca să știu că e chiar femeia visurilor mele? Păi, nu știu, simt că, deși indisponibilă, ea este aceea. În plus, am și norocul că nu se poate abține să nu mă placă, cel puțin. Dar, ca reper, simt că pot să o aștept atât timp cât are nevoie să se facă disponibilă. Și nu pentru că ar fi într-o relație, ci pentru că e dusă pe alt val. Dar trebuie să fiu stâncă în aspirațiile și dorințele mele și valul rău să se spargă în pieptul meu.

Dacă am inima puternică…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.