În loc să tragi de el, trage de tine

Sau, mai bine, trage şi tu un pic de fiare, dar delicat, că eşti femeie. De fapt, fă un strop de sport dimineaţa şi menţine-te în formă fizică. Şi, pe cale de consecinţă, psihică. Că vorba aia, mens sana in corpore (baro)sano! Proporţia depăşită nu vine neapărat cu kilogramele în plus, că sunt suficiente nişte piei care atârnă pe tine să nu te mai dorească bărbatul. Şi nici măcar tu să nu te mai placi, iar asta i-o transmiţi involuntar şi lui.

În loc să tragi de el, trage de tine
Cine te place, te place aşa cum eşti! Cunoaştem…
Dar e mai bine să fii pretenţioasă cu tine însăţi, decât să te vezi superbă în propria piele (sau în pieile alea de care ziceam). Cine te place, te place aşa cum eşti! Cunoaştem… Adică ştim scârţâitura asta de gramofon pe dinafară. Doar că nu e bine, ca femeie, să confunzi profunzimea sufletească cu cea a stratului de retenţie de apă… E normal ca cel care te place să o facă, în primul rând, pentru firea ta. Însă şi aceasta trebuie să fie supusă unui proces de antrenament zilnic, astfel încât să aspiri să devii un om mai bun pe zi ce trece. Şi mai deschis la nou, că tot îi ceri bărbatului să inoveze el în relaţie. De ce să nu o faci tu? Şi un prim pas e să îl surprinzi că îţi pasă de tine şi de cum arăţi. Că poate îl aduci şi în pragul de gelozie care stârneşte iar dorinţa, trecându-i prin minte că sigur te străduieşti pentru vreun altul. Nu e nevoie să visezi la trupul de campioană de fitness, că bărbatului nu-i prea plac alea musculoase. Ba femeia poate să aibă şi o formă mai rotunjoară în loc de pachete de file. Chiar dacă nu te pune pe grătar, deşi te mai frige el din când în când. Sau te arzi singură, când crezi că fizicul nu e important pentru el. Eh, mă refer la fizicul tău, că poate de al lui nu-i pasă. Şi atunci ceartă-l sau mulţumeşte-te cu puţin. Sau cu poza de nuntă.
Mulţi şi multe spun, dar nu gândesc, că fizicul nu e important, că sufletul contează
Bărbatului îi plac femeile care arată bine. Şi dacă te vizitează mai rar prin punctul de lucru G şi tragi tu de el să o facă, când pe vremuri trăgeai să nu o facă, oare care e buba?! Mulţi şi multe spun, dar nu gândesc, că fizicul nu e important, că sufletul contează. Da, contează cel mai mult, dar nu suficient să ţină bărbatul aproape. Că e bărbat, şi nu gândeşte doar cu capul de pe umeri şi nici cu cel al pieptului. Şi să nu spui ca femeie că regreţi asta. Cum ar fi ca el să nu fie preocupat de aspectul tău fizic, să te placă indiferent ce bazaconii debitezi, să-ţi ţină isonul chiar dacă nu ai dreptate sau să îţi aducă zilnic flori şi bomboane (alea de îngraşă al naibii de tare)? În secunda doi (nu chiar prima! 🙂 ), te-ai şi plictisit de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.