Când femeia îţi cere să o laşi în pace

Înseamnă că cerşeşte atenţia, mai tare ca de obicei! Desigur, nu mă refer la cazurile când un tembel se leagă aiurea de o persoană sau o agasează fără ca aceasta să insinueze că i-ar face plăcere. Sunt şi momente neplăcute de genul ăsta, pe care o femeie trebuie să aibă abilitatea să le depăşească cu graţie. E de sperat să nu o facă cu forţa, a ei sau a celor din jur. Pentru că, indiferent de gradul de civilizaţie atins, purtători de creier în organul (non)copulativ vor tot fi.
Când ţi-a spus să o laşi în pace, primul lucru pe care îl faci este să vezi dacă e un test
Eu mă opresc acum cu discuţia la femeia cu care am avut vreo relaţie. Adică nu la aia pe care o visez sau o vânez pe site-urile porno să îmi certific că tot cea din realitate e mai bună. De gură, sigur! Însă e şi mai mult decât atât, nu în general, ci tot timpul, dacă o compar pe criteriu de pasiune nedisimulată. Şi fizic nu e departe. Deloc. Că asta e femeia pe care o caut ca să mă lege într-o relaţie: sentimentală, apetisantă şi cu nerv.
Nu contează ce relaţie dezvolţi cu ea, de prietenie cu beneficii sexuale pe termen scurt şi mediu, pentru sex în week-end sau o legătură (primordial) sentimentală. Când ţi-a spus să o laşi în pace, primul lucru pe care îl faci este să vezi dacă e un test. Dacă eşti faţă în faţă, e simplu, că disimulează voluntar greşit mesajul vorbelor. Adică, dacă ai interesul real să o priveşti şi înţelegi, citeşti pe faţa ei şi cu ochii închişi că aşteaptă fix opusul. Din tremurul vocii ei ce falsează voit intonaţia, globul tău ocular freamătă şi rezonează în cortex cu imaginea reală a imperativei. Că ţi-a trasat sarcină să dai dovadă că îţi pasă.
Ce trebuie să faci?
Ai identificat problema, dar nu ai rezolvat nimic. Ba dimpotrivă, problemele abia încep. Ce trebuie să faci? Dacă o laşi în pace şi îi spui că îi respecţi decizia, te-ai ars pe viitor. Adică în maxim 24 de ore încep reproşurile că eşti mai insensibil ca pantoful de nuntă. Măcar ăla o roade, dar nu o lasă la greu, chiar dacă se rupe tocul. Că l-a călcat greşit în picioare, tocul… zic! Dacă te oferi să fii alături de ea pentru că îi spui că simţi că are nevoie de tine, e şi mai grav. Că te ia de prost şi nu mai prezinţi interes decât să te calce în picioare, cu tocuri cui în ventricul-atriu-atriu-ventricul. Sau îţi ţipă că era mai bine când nu simţeai, că la asta te pricepi ca bărbat cel mai bine. Ea chiar are nevoie de spaţiu acum. E cazul atriu-ventricul-atriu-ventricul, de data asta.
Să dau un sfat, că simt (oare bine?!), că asta se aşteaptă: ia-o în braţe şi, când ai impresia că s-ar smuci, intensifică un pic îmbrăţişarea. Apoi, desprinde-te brusc, zâmbeşte-i şi pleacă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.