De ce se auto-invită bărbatul la femeie

Pentru că eşti femeie şi eşti curioasă, nerăbdătoare (un bărbat nu ar accesa un titlu ca ăsta, decât dacă e prea sigur că e rost de caterincă… şi este un pic!) îţi spun din start: că simte că ai nevoie de asta.
Dacă simţi asta ca bărbat nu greşeşti, dacă o gândeşti sunt şanse mari să ratezi momentul.
Femeia are naivitatea să creadă în prietenia bărbat-femeie! Vax. Dacă nu vrea să te dea în pielea lui (la propriu) e pentru că nu este atras de tine sau îi este teamă. De el, de tine, de consecinţe, mai ales. Da, bărbatul se mai foloseşte şi non-sexual de o femeie, mai ales când suferă după alta şi nu şi-o doreşte decât pe aia. Dar dacă găseşte o altă consolare, all-inlcusive cu cost sentimental şi financiar rezonabil, ai scăpat de el. Şi poate că nu îţi convine.
Culmea ar fi să nu se dea la tine
Dacă mai eşti şi singură şi cu copil, o arzi amical pe Facebook sau cu grupul non-virtual, fiecare conversaţie cu el e o nouă piatră de temelie ce clădeşte încrederea bărbatului că trebuie să încerce. Aşa e el, nu trebuie blamat şi multe femei sunt de acord că nici nu e vinovat că încearcă. Femeie fiind, ia-o ca pe un compliment, toantă să fii să nu o faci! Culmea ar fi să nu se dea la tine. Atunci să îţi faci probleme: eşti prea grasă, prea rea, îl sperie copilul sau fostul tău?!
Dacă mai staţi şi în oraşe diferite şi eşti în deplasare, mi se pare normal să treci şi tu pe la el dacă te invită. Dar poţi şi tu să te auto-inviţi, însă să nu te aştepţi atunci să nu o încerce cu tine. Chiar nu prea e rost de egalitate între sexe aici, dacă te raportezi la tradiţia autohtonă. Mai tre’ să treacă ceva vreme şi nici nu ştiu dacă ar fi mişto ca femeia să nu mai fie ‘privilegiată’, însă supusă cutumelor de falsă pudoare. Iar dacă vine el în localitate, ideal ar fi să îl inviţi tu, trasând din start coordonatele (dacă ştii să te exprimi pe înţelesul lui!). Dacă se auto-invită, s-a simţit dator să încerce. Dacă e pe bază de simţ e bine. Dacă e pe bază de statistică cu rezultat garantat în x cazuri din n, eşti sau nu eşti x!
Dacă te ia de ‘curvă în pat’ că l-a trecut fiorul ăsta şi te ştie singură, nu-l rata
Ştiu, se auto-invită că te-a luat de curvă… Dacă te ia de ‘curvă în pat’ că l-a trecut fiorul ăsta şi te ştie singură, nu-l rata! Lasă pudoarea tradiţiei ‘ortodoxe’. Dar nu fi curvă pe stradă sau pe Facebook şi sfântă în rest!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.